Da-ska-inte-arbetsgivaravgift-betalas-baker-tilly-sydost

Erfaren Redovisningskonsult till Sölvesborg

 Vårt kontor i Sölvesborg behöver förstärkning och vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt företag till en stark aktör i Blekinge.

 Vi ska stärka vårt kontor i Sölvesborg och söker därför en kundfokuserad och driven redovisningskonsult

Tjänsten som redovisningskonsult innebär att i nära kontakt med våra kunder bistå dem med redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning. Eftersom du kommer att arbeta självständigt med allt från löpande redovisning, bokslut och årsredovisningar till deklarationer och skatterådgivning, ser vi med fördel att du har några års arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är lägst gymnasieekonom och eventuellt har kompletterat din utbildning med t.ex. högskolepoäng inom redovisning och beskattning.  Du får gärna ha erfarenhet av arbete som redovisningskonsult, eller annat arbete som innebär erfarenhet av redovisning, bokslut och beskattning. Främst tror vi att du är intresserad av att växa och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Att arbeta som redovisningskonsult hos oss ställer krav på servicekänsla och engagemang då vi i stor utsträckning blir både rådgivare och bollplank för våra kunder. Därför tror vi att du är driftig, kundfokuserad och har en god analytisk förmåga. För oss är det viktigt med samarbete och vi sätter stor vikt vid att du har en god förmåga att kunna kommunicera med kollegor och kunder och att du kan etablera och utveckla förtroendefulla kontakter. Du blir en viktig del i att bygga och utveckla vårt företag för framtiden!

 Om Baker Tilly Sydost AB

Baker Tilly Sydost är en av sydöstra Sveriges största fristående revisions- och redovisningsbyråer. Vi är idag 25 medarbetare på 4 kontor i Blekinge. Våra kunder är företagare i varierande storlek och inom olika branscher. Baker Tilly Sydost är en fristående medlem i Baker Tilly Sverige, som är en del av Baker Tilly International, världens åttonde största nätverk för revisorer. Genom vårt samarbete med övriga Baker Tilly byråer runt om i Sverige har vi också tillgång till en samlad kompetens hos ca 800 medarbetare på 78 kontor.

Ansökan

Ditt personliga brev och meritförteckning skickas till info@bakertillysydost.se.

Vi har intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är

2022-03-15.