Vilka-ar-vi-baker-tilly-sydost-redovisning

Erfaren revisorsassistent till Sölvesborg

Vårt kontor i Sölvesborg behöver förstärkning och vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt företag till en stark aktör i Sydöstra Sverige.

Vi ska stärka vårt kontor i Sölvesborg och söker därför en kundfokuserad och driven revisorsassistent. Du kommer att vara en viktig del av vårt framtida arbete med att utveckla och stärka vår position i sydöstra Sverige.

Tjänsten som revisorsassistent innebär att i nära kontakt med våra kunder och medarbetare på byrån utföra revision i främst ägarledda aktiebolag men också en delandra företagsformer. Att arbeta som revisorsassistent innebär en ständig utveckling och lärande, vilket vi ser som en viktig del hos oss på Baker Tilly Sydost och erbjuder således utbildning i arbetet löpande. Som revisorsassistent krävs också en stor datorvana då alla våra revisioner dokumenteras digitalt.

Vi söker i första hand dig som har något års erfarenhet av arbete som revisorsassistent. Vi ser också att du har rätt egenskaper och är intresserad av att växa och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Vi söker dig som har teoretisk behörighet från Universitet/Högskola för att bli auktoriserad revisor.

Om Baker Tilly Sydost AB

Baker Tilly Sydost är en av sydöstra Sveriges största fristående revisions- och redovisningsbyråer. Vi är idag 24 medarbetare på 4 kontor i Blekinge. Våra kunder är företagare i varierande storlek och inom olika branscher. Baker Tilly Sydost är en fristående medlem i Baker Tilly Sverige, som är en del av Baker Tilly International, världens åttonde största nätverk för revisorer. Genom vårt samarbete med övriga Baker Tilly byråer runt om i Sverige har vi också tillgång till en samlad kompetens hos mer än 800 medarbetare på ca 70 orter.

Ansökan

Ditt personliga brev och meritförteckning skickas till info@bakertillysydost.se.

Vi har intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är

2022-09-15.