Baker-tilly-sydost-forvarvar-KN-revision

Baker Tilly Sydost växer i Sölvesborg – förvärvar KN Revision

Förvärvar KN Revision

Ett sedan mångårigt samarbete mellan Baker Tilly Sydost och KN Revision i Sölvesborg blir nu befäst genom att Baker Tilly Sydost förvärvar KN Revision.

Verksamheten i KN revision införlivas från den 1 januari 2018 och flyttas till Baker Tillys kontor på Skånevägen 30. Baker Tilly Sydost finns representerat med tre lokalkontor i Blekinge: Sölvesborg, Karlshamn och Karlskrona. Genom förvärvet stärks kontoret i Sölvesborg ytterligare genom att KN Revisions Joakim Melander tillsammans med medarbetare blir en del av Baker Tillys lokala team i Sölvesborg.

KN Revision i Sölvesborg har sedan 1985 drivits som ett familjeägt företag inom Redovisning, revision och administrativa tjänster till företag främst i och omkring Sölvesborg.

– Vi ser sammanslagningen som ett naturligt led efter att ha samarbetat under flera år. För våra kunder innebär detta att vi kan erbjuda ett bredare tjänsteutbud, med upprätthållande av den lokala och nära service som alltid varit vår styrka, säger Joakim Melander.

Verkställande direktör för Baker Tilly Sydost, Tibor Bondesson instämmer:

– Våra verksamheter kompletterar varandra och vi har samma syn på att arbeta nära våra kunder både geografiskt och i engagemang. Sammantaget ser jag bara fördelar för våra kunder. Den här satsningen stämmer väl in på våra ambitioner att växa och stärka våra lokala kontor.

Om Baker Tilly Sydost

Baker Tilly Sydost är en fristående revisionsbyrå som sedan 1981 bedriver verksamhet inom redovisning, revision och rådgivning med fokus i Blekinge. Verksamheten bedrivs idag från 5 kontor och består av ett 30 tal medarbetare. Företaget ägs och drivs av lokala delägare som är revisorer och redovisningskonsulter. Kunderna är främst mindre och medelstora ägarledda företag.

Baker Tilly Sydost ingår i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly. Genom nätverket har företaget tillgång till den samlade kompetensen hos ca 600 medarbetare i Sverige på ett 60 tal orter, och representeras i över 140 länder och utgör Världens 9:e största revisorsorganisation.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

50 − 48 =