Vilka-ar-vi-baker-tilly-sydost-redovisning

Kontorschef till Karlskrona

Vi söker dig som vill växa med oss i Bakertilly Sydost och som vill vara en drivande kraft i och spindeln i nätet i detta projekt. Vi tror att du är intresserad av att ta en aktiv del i vår utveckling och har ett stort kund- och medarbetarfokus.

Rollen som kontorschef innebär att du agerar som ansiktet utåt och arbetar aktivt med att representera byrån och arbeta med marknadsbearbetning och sälj. Internt är det du som står för planering och uppföljning samt har övergripande personalansvaret på plats i Karlskrona. Utöver din interna roll kommer du att ingå i vårt konsultteam och arbeta med vår kärnverksamhet som är ekonomisk rådgivning, redovisning och revision.

Du ingår i ledningsgruppen i Sydost tillsammans med de två andra kontorscheferna från Karlshamn och Sölvesborg samt VD.

Tidigare erfarenhet från redovisnings/revisionsbranschen är inget absolut krav men meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från konsultverksamhet och anser ekonomisk bakgrund som ett krav. Då vi genomgår en stark utveckling mot digitalisering är intresse för IT-frågor önskvärt.

Placering är på vårt kontor i Karlskrona.

Om Baker Tilly Sydost AB

Baker Tilly Sydost är en av sydöstra Sveriges största fristående revisions- och redovisningsbyråer. Vi är idag 25 medarbetare på 4 kontor i Blekinge. Våra kunder är företagare i varierande storlek och inom olika branscher. Baker Tilly Sydost är en fristående medlem i Baker Tilly Sverige, som är en del av Baker Tilly International, världens åttonde största nätverk för revisorer. Genom vårt samarbete med övriga Baker Tilly byråer runt om i Sverige har vi också tillgång till en samlad kompetens hos ca 800 medarbetare på 78 kontor.

Ansökan

Ditt personliga brev och meritförteckning skickas till info@bakertillysydost.se.

Vi har intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är:

2022-03-30.